Geen producten (0)

Laat een review achter

Heb je onlangs een aankoop bij ons gedaan? Laat ons weten wat je ervan vindt. Dat vinden wij altijd leuk om te horen!

 

Reviews van klanten

11 Reacties

Nelleke
08 September 2019 om 19:16
1
De workshop plantenhanger maken is leuk en wordt op een gezellige ontspannen manier gegeven. Je gaat gegarandeerd met een leuke hanger en vol inspiratie naar huis. Bedankt!!
admin
09 September 2019 om 16:19
1.1
Dank voor je review. Het was een leuke middag.
Mandy
30 August 2019 om 18:27
2
Mijn oude borduurringen hadden echt een oppimp beurtje nodig. Bij houtje touwtje kwam ik zulke mooie borduurwerkjes tegen.mijn DIY pakketje wou ik graag zonder de boorduurringen en dit was geen probleem (zelfs de betaling ging anders , ook geen probleem) Dat noem ik nou een goede service....ik ga vlug aan de slag...ik vind trouwens het hele assortiment helemaal leuk ❤️... Groetjes Mandy
admin
09 September 2019 om 16:26
1.2
Dank voor je bericht. In overleg is altijd alles mogelijk.
Eline
08 November 2018 om 19:41
3
Gisteren genoten van een leuke macramé workshop bij Bleshyou in Nijmegen. Een workshop die zeker aan te raden is. Je leert vanaf het begin tot het eind een leuke plantenhanger te maken. Begeleiding hierin is top en vol geduld. Kortom een leuke, leerzame maar vooral creatieve avond.
Gaby
07 November 2018 om 19:38
4
Zojuist het basic stekjes station ontvangen. Precies wat ik zocht. 2 dagen na bestelling had ik het in huis, goed verpakt met een leuk kaartje erbij. Het lijkt mij mooi als ook dit station in diverse maten verkrijgbaar zou zijn voor iets grotere stekjes.
Vera
05 November 2018 om 20:52
5
Ik heb via Instagram twee verschillende lampen besteld. Één houten vierkanten blok en een grote glazen pot incl lampje. Beide lampen zijn mooi, doen het goed, ze waren betaalbaar en ik vind ze origineel. Houtje Touwtje houdt je goed op de hoogt van je verzending en soms is het ook mogelijk om op maat gemaakte elementen te kiezen. Dus bijv. de kleur van de stekker e.d. Erg leuk. Ik raad deze verkoper aan en sluit niet uit dat ik nog meer koop bij deze leuke mensen.
maxime
01 November 2018 om 16:19
6
wij bij wadapartja zijn heel blij met onze bestelling. We hebben hele mooie macrame ontvangen, ze zijn heel leuk in elkaar gezet. Mooie kleuren het is ook heel mooi met planten er in en dat je de macreme met de houten plankjes hebt. wij bij wadapartja vinden het heel mooi en leuk!
Elske
21 October 2018 om 19:19
7
De workshop plantenhanger maken is echt een aanrader! Je maakt in een paar uur een leuke hanger. Door de duidelijke uitleg en instructies tussendoor heb je het knopen zo onder de knie. Zelf nog touw bijbesteld om m'n thuis nog meer te maken. Super leuk, bedankt voor de gezellige workshop!
Melissa
15 September 2018 om 21:52
8
Een erg leuke en leerzame workshop! We hebben echt een gezellige en goed verzorgde middag gehad. En niet te vergeten: we kunnen er thuis nog lang van nagenieten :)
admin
21 October 2018 om 14:59
1.8
Dank je wel! Het was een zeer geslaagde middag.

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.